Archive for March, 2007

Saxat ur nyheterna

Saturday, March 3rd, 2007

Dagens ironi: Konstverket "Relativ verdi" (relativt värde) stals ifrån ett galleri i Oslo denna helgen. Konstverket, som gjordes som en "pik till" den mer och mer ekonomiskt fokuserade konstvärlden bestod av 1000 norska hundralappar. Trots namnet visade sig konstverket vara värt precis 100'000 norska kronor (minus ett par limskadade hundralappar) enligt den nästan lika limskadade pundare som stal det.

Artikeln hos Göteborgs-Posten

Thumbs up Dagens tjohoo:

Stämningar mot utgivare rippar loss. Denna gången är det Erica Lejonroos som stämmer TV 4 på 1,9 miljoner kronor för bland annat grovt förtal. Kanske att vi någon vacker dag, om en drös stämningar, kommer tillbaks till en punkt där nyhetsmedierna återvänder till att rapportera nyheter istället fär att vältra sig i personskandaler. Eller att de åtminstone tänker sig för innan de publicerar vilken skit som helst.

Artikeln hos Göteborgs-Posten

Thumbs down Dagens buuuu:

Det blir ingen andra rond för Sjödin verkar det som. Och vi som hade sett fram emot en ny omgång rättslig smiskning för den högljudda f.d. SSU-ordföranden. Stor besvikelse.

Artikeln hos DN
Artikeln hos Göteborgs-Posten

Nästan enbart GP länkar i dag. Vi får se om det inte blir bättre nästa gång, men tills dess får ni ha det ypperligt.

/Borisch

Flytt av blogg

Friday, March 2nd, 2007

Flyttade bloggen från blogspot över till min egen domän. Flytten tog ett par dagar med allt tjafs med Textpatern, men gick ändock tämlign smidigt. Har dock inte ordnat upp kategorilistan eller arkivöversikt ännu. Det kommer dock snart.

Har ett temporärt gränssnitt, “Leaf”, men komemr nog att antingen ändra helt eller åtminstone modifiera det lite för att bli en aningens mer personligt. Slänger upp en sida med “credits” för de plugins och annat jag använder här på siten från open-source världen. Lite mer finesser förväntas väl också, men allt inom sin tid.

Just nu var det dock fredag eftermiddag och dags för helt andra aktiviteter.

/Borisch